Sven-Ingvars till Ericsberg

Sven-Ingvars fans i Katrineholmstrakten behöver inte åka långt för att se idolerna i sommar. Den 4 augusti spelar bandet vid Ericsbergs slott.

26 mars 2019 11:40

När det älskade bandet Sven-Ingvars frontfigur Sven-Erik Magnusson gick bort för två år sedan blev sorgen stor i Musiksverige. Bandet hade 2016 firat 60 år och har lyckats hålla sig aktuella i alla år med dansbandsmusik, rock och pop.

Men Sven-Ingvars har fortsatt att rulla ut på vägarna efter Magnussons bortgång. Oscar Magnusson, Sven-Eriks son, övertog mikrofonen och bandet gav sig ut på turnén "Länge leve Sven-Ingvars" förra året.

Och i sommar kommer Sven-Ingvars till Katrineholm och Ericsbergs slott. Den 4 augusti står bandet på scenen, efter att dagarna innan ha spelat i Halmstad och Floda.

– För mig är detta bästa sättet att kunna ha pappa nära mig och känna att han fortfarande lever inom mig, och ett fint sätt för oss i bandet att tillsammans få uttrycka vår glädje och sorg. Jag tror inte att jag är ensam om att fortsatt vilja ta del av Sven-Ingvars låtskatt, säger Oscar Magnusson i ett pressmeddelande om sin nya roll.

Ericsbergs slott arrangerar konserten i samarbete med Hitnöje produktion och Creativity by Jaiston.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Carina Wising