Jenni Steiner årets vardagshjälte på QX-galan

Trossens delägare, Jenni Steiner, vann kategorin årets vardagshjälte på QX-galan, som arrangerades under måndagen.

– Det känns jätteroligt, säger Jenni.

5 februari 2019 09:10

Trossen har blivit kända nationellt när de stått upp för allas lika värde. De har bland annat hissat pride-flaggor trots hot från nazister. De har successivt arbetat för allas lika rätt och inkludering. Jenni tror att det är det inkluderande arbetet som ligger till grund för att hon nu tilldelas priset.

– Det här priset betyder mycket inte bara för mig utan för hela företaget. Det visar att vi är på rätt väg och att vi ska fortsätta att arbeta med de här frågorna, säger Jenni Steiner.

När det stod klart att Jenni Steiner hade nominerats i kategorin årets vardagshjälte slöt Trosaborna upp och visade sin uppskattning med hejarrop via bland annat sociala medier. Stödet i de här frågorna från Trosaborna har varit otroligt, enligt Jenni och hon passade även på att hylla invånarna i "världens ände".

– Det här priset handlar om allas lika värda och vi har stått upp för det på Trossen. Och vi har hela tiden haft ett otroligt stöd från invånarna i Trosa. Det visar att vi är fler som håller med oss och att det är vi som har rätt i de här frågorna, säger Jenni Steiner.

Hade du en rolig kväll?

– Det var fullt ös, jätterolig kväll med glamour, avslutar Trossens delägare.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Andreas Ekström

Ämnen du kan följa