21 är oslagbart – och så var även FBC

Sällan har man väl sett en match där ett lag varit så överlägset som i den här. FBC Katrineholm tog sin fjärde raka seger när laget besegrade Strängnäs med 21–0 – och det var inte på något sätt orättvisa siffror.

18 juni 2018 05:00

Frågan är om Strängnäs var dåligt eller om FBC helt enkelt är lite för bra för den här serien. Det lutar rätt mycket åt det senare alternativet, då FBC innan den här matchen hade 27–8 i målkvot på tre matcher, nu är den plötsligt 48–8!

I den första perioden tog det 15,46 innan gästerna kom över halva plan i något som såg ut som ett anfall. Det var märkligt att det bara stod 6–0 efter första perioden. Skottstatistiken på 25–0 efter första slutade till slut på 84–7 och vi kan lämna matchen, som aldrig blev någon match, därhän.

Spelarkritik känns helt onödigt, eftersom alla hemmaspelarna var bra och målen fördelades på dessa tjejer: Amanda Berglund 7, Sandra Eriksson 3, Sandra Strömberg 2, Ellen Pettersson 2, Agnes Karlsson 2, Isabella Nyström, Stina Karlsson, Ida Andersson, Tilde Schedin, självmål.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Stellan Nilsson