Malmö-lånet har stått för fyra av AFC Eskilstunas 19 mål under den gångna säsongen. Framåt har 21-åringen ofta på egen hand stått för avgörande prestationer som i lagets senaste vinst i augusti (1–2) borta mot Östersund där han stod för lagets två mål.

Lagets två senaste matcher har han dock missat på grund av den tuffa kapningen som Djurgården mittfältare Jesper Karlström delade ut.

I direktsändningen förklarade han efter matchen att det var smällen som fick honom att avbryta men så här i efterhand var det istället något annat som gjort att AFC-stjärnan inte varit med i startelvan varken mot Häcken eller mot Örebro.

Artikelbild

| AFC:s nye tränare, litauern, Saulius Sirmelis.

– Jag tål rätt mycket men min fot var kvar i gräsmattan så den vek sig plus att det blev en vridning inne i foten. För smällen mot vaden hade jag nog klarat av, om det bara hade varit den, säger Nalic.

Därför kom landslagsuppehållet passande där Eskilstunaklubbens nästa match är först måndagen den 16 september hemma mot Elfsborg. Då gör laget en nystart med litauern Saulius Sirmelis som ny tränare.

– Förhoppningsvis kommer det att ge energi.

Känns det som att du kommer att spela?

– Det var ett tag där jag inte kunde belasta foten men nu känns det bättre. Jag började springa i mitten av förra veckan och det känns som att det går åt rätt håll. Jag hoppas att jag är tillbaka så att jag kan spela mot Elfsborg.