"Ankan" Parmström från Kvicksund bakom miljonvinst på V86

Hockeyprofilen Anders "Ankan" Parmström gjorde många andelsspelare väldigt glada på onsdagskvällen. Kvicksundsbons system håvade totalt in 2,7 miljoner kronor och varje andel belönades med över 30 000 kronor.

‒Nu är man poppis, ett tag i alla fall, säger han till Kanal 75.

4 maj 2017 14:15

Ankan är en av många anlitade tippare som är knutna till andelsbolaget Vinna Tillsammans med bas i en spelbutik i Slagsta i Eskilstuna.

På onsdagen fick han alltså till en fullträff med ett system som kostade 88 kronor att köpa in sig på.

‒Det är inte varje dag man prickar in en sådan vinst så det är självklart jättekul. Fördelen med andelsspel är att man får dribbla med en jäkla massa hästar och kan få en bra vinst för en liten peng, säger han till spelsajten.

Ankan Parmströms system avslutades med två spikar och både Västerbo Exact och Jeepster gjorde vad han hade trott, det vill säga vann.

‒Jag började trava fram och tillbaka i huset efter avdelning sex, då var det lite nervöst, säger hockeyprofilen som själv hade en andel.

Han avslöjar också lite av sitt taktiska resonemang när han tippar:

‒Jag försöker undvika att spika 65–70-procentare, det är för högt helt enkelt. Här garderade jag omgångens största favorit och fick då in en sjuprocentare på tre streck.

Per-Arne Chorell, Eskilstunabon som är en av personerna bakom bolaget Vinna Tillsammans, avslutar med en uppmaning till de som tror att Parmströms fullträff inte var en engångsföreteelse.

‒På lördagen går det bra att köpa Ankans V75-andel i butiken i Slagsta, säger han.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Stefan Alhag