Ännu en stjärna lämnar AFC

Daniel Björnquist var ensam om att spela samtliga 30 matcher för AFC i Allsvenskan. Nu står det klart att han inte stannar i Eskilstunaklubben.

7 november 2017 13:31

Björnquist blev snabbt en populär profil i startelvan med sina ruscher längs högerkanten och sitt uppoffrande spel, där han hela tiden gav allt, som högerback.

Inför säsongen kom han från Örebro SK och skrev på ett kontrakt med AFC över 1+1 år. Nu väljer 28-åringen att inte stanna efter att hans avtal löper ut 31 december.

‒Jag är väldigt tacksam för min tid i klubben och är glad över alla fina människor jag har fått chansen och lära känna. Tack till ledningen, tack till alla fans och alla runtomkring AFC utan att glömma någon, säger Daniel Björnquist till föreningens hemsida.

– Jag önskar klubben all lycka i framtiden och vägen tillbaka till Allsvenskan.

Var Björnquist fortsätter sin karriär är inte klart men rykten har gjort gällande att Örebro vill ha tillbaka honom.

AFC har nu definitivt tappat Omar Eddahri, Alireza Haghighi, Tim Erlandsson och nu Björnquist.

‒ Båda parterna är överens om att gå skilda vägar. Daniel har en ambition att spela så högt som möjligt, och vi tänker inte stå i vägen för honom. Vi tackar Björnquist för hans tid i klubben och önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär, säger sportchefen Azad Budak.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa