"Armen var sned – obehaglig känsla"

Två DFK Värmbol-spelare tvingades uppsöka sjukhus efter mötet med Eneby.

För en av dem, Sanna Larsson, slutade det med ett armbrott.

– Jag såg att armen var sned, så det var en riktigt obehaglig känsla, säger Sanna Larsson.

2 april 2019 05:01

DFK Värmbol spelade under söndagen en träningsmatch mot Eneby.

Och det blev en tung eftermiddag.

Dels åkte DFK Värmbol på en 0–5-förlust och utöver det tvingades både Sanna Larsson och Nathalie Sundqvist att uppsöka sjukhus efteråt då det befarades att bägge drabbats av varsitt armbrott.

Nu har duon fått sina skadebesked.

Backen Sanna Larsson åkte, som man befarade, på ett armbrott.

– Det var en duell där jag ramlade och tog emot mig som en reflex, men jag kände direkt att jag landade fel och att det gjorde ont. Sen såg jag att armen var sned, så det var en riktigt obehaglig känsla, säger Sanna Larsson.

Hon besökte sjukhuset i Norrköping direkt efter matchen och fick där beskedet att hon blir borta från spel i drygt två månader.

– Det känns jättetråkigt. Speciellt med tanke på att seriepremiären närmar sig. Jag har brutit armen precis vid handleden. Läkarna var även tvungna att spruta in bedövning eftersom de skulle trycka tillbaka benet där det skulle vara. Nu blir det gips i fyra veckor och sedan blir det ytterligare fyra veckors rehabilitering, säger Sanna Larsson.

”Bättre” gick det för lagkamraten Nathalie Sundqvist som också befarades ha brutit armen. Hon åkte till sjukhuset i Katrineholm och fick i stället beskedet att hon ådragit sig en muskelskada i armen och borde således kunna göra comeback på fotbollsplanen inom en snar framtid.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Martin Tolén