Andra raka förlusten för Eskilstuna BS

Eskilstuna bandysällskap har fått en tuff start i bandyettan. Under söndagen inkasserade laget sin andra raka förlust då de föll borta mot Norrtelje med 8–5.

EBS förlorade under söndagen borta mot Norrtälje med 8–5.

Bandy2019-11-24 17:52

EBS började annars piggt och tog ledningen efter en kvart  på straff genom August Andersson Rask. Men efter en spelad halvtimme så hade hemmalaget vänt på steken och ledning med 2–1. Adrian Granström kunde strax innan pausvilan kvittera till 2–2 och i början av andra halvlek fick gästerna EBS en rejäl skjuts då Markus Wahlström och nämnde Granström hade fixat en tvåmålsledning.

Men 20 minuter senare hade hemmalaget tagit över totalt och gjort fem raka mål till 7–4. Trots en reducering av Oscar Larsson kunde Norrtelje sedan fastställa slutresultatet till 8–5 med några minuter kvar av matchen.

För EBS väntar härnäst match på torsdag mot Djurgården.