Tung kväll för EB-herrarna i Stiga

Det blev förlust för Eskilstuna Baskets herrar under onsdagskvällen. Fryshuset lämnade Stiga Sports Arena med samtliga poäng efter 81-106.

EB-herrarna åkte på säsongens tredje förlust under onsdagskvällen.

Basket2019-11-27 21:03

Efter en jämn första period (25-27) var det gästerna från Stockholm som styrde matchen. Den andra perioden var visserligen också jämn poängmässigt men Fryshuset vann den med 28–24 och drygade ut ledningen ytterligare.

Det var sedan i de två avslutande perioderna som gästerna avgjorde mötet. Fryshuset vann den tredje med klara 24–18 och den sista med ännu större siffror 27–14. Det hela slutade där med med en 81–106-förlust för EB-herrarna.

Poängbäst i hemmalaget blev poängkungen Pontus Lennartsson med sina 25 pinnar tätt följt av Julián López Rodríguez på 21.

Det var EB:s tredje förlust för säsongen efter sex spelade matcher i Basketettan.