Bekräftar intresse för Avdic: "Kan bli huggsexa om honom"

Medi Dresevic och Ousmane Camara lämnar AFC Eskilstuna. Samtidigt är Denni Avdic aktuell för Västerås SK. "Kan bli huggsexa om honom", säger Ado Sadzak, sportsligt ansvarig i VSK, till VLT.

13 augusti 2019 09:40

Under tisdagen stänger det svenska övergångsfönstret och mycket lär hända kring AFC Eskilstuna de sista timmarna innan fönstret stänger.

Redan under måndagen kom det uppgifter om att Ousmane Camara är på väg till norska Vålerenga och tidningen har varit i kontakt med Camara som bekräftar att en flytt kommer att bli av den här veckan.

Dessutom står det klart att Medi Dresevic får lämna AFC.

Mittbacken, som startade i tre raka matcher efter sommarupphållet och gjorde sitt sista framträdande från start så sent som Hammarby för två veckor sedan, lånas ut till division 1-klubben Ljungskile resten av säsongen.

– Medi är en spelare med bra fysik och som har stor erfarenhet av spel i Superettan och i år även allsvenskan, säger Ljungskiles tränare Jörgen Wålemark till klubbens hemsida.

Annars är det mest rykten kring Denni Avdic framtid.

Superettanlaget Västerås SK bekräftar för tidningen VLT sitt intresse för den 30-årige anfallaren, men säger att Avdic helst vill hitta en ny klubb i allsvenskan.

– Självklart, vem vill inte det, klart vi vill ha Avdic. Men han söker (klubbar) i allsvenskan, säger Ado Sadzak, sportsligt ansvarig i VSK, och fortsätter:

– Vi har bra kontakt med AFC och folket runtomkring klubben där och har kollat det. Men han söker först och främst en allsvensk klubb. Om det blir så att han inte hittar något, så kan det bli huggsexa.

Även tre spelare väntas ansluta till AFC under tisdagen.

Den senaste tiden har japanen Soya Takashini varit på provspel och är aktuell för ett kontrakt under hösten liksom två afrikanska spelare, meddelade AFC-tränaren Nemanja Miljanovic under gårdagen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Martin Tolén