Ellen tillbaka från Spanienlägret

Vingåkerstjejen Ellen Erlandsson bytte inför den här säsongen DFK Värmbol mot IFK Norrköping och nyligen kom hem från ett träningsläger i Spanien.

2 april 2019 08:12

– Det var bra fyra bra dagar. Vi var strax utanför Torrevieja där träningar, teambuilding och en match mot Sandviken stod på schemat. Vi lyckades vinna med 4–1 och personligen gick det helt okej. Jag fick börja på bänken, men hoppade in i andra halvlek.

Hur har försäsongen annars varit? Både för laget och dig personligen?

– Det har gått bra. Jag har spelat fem matcher och startat vissa, men hoppat in i några matcher. Som lag har vi väl tre segrar, en oavgjord och en förlust på de här matcherna. Vi har spelat okej, men det finns ännu mer att hämta så förhoppningsvis har vi mer att ge när säsongen börjar.

Hur trivs du med allt sedan flytten?

– Jag trivs jättebra. Spelarna har tagit hand om mig bra och jag har kommit in i gruppen på ett bra sätt. Det märks att det är en storklubb och det handlar om allt runtomkring. Vi tränar och spelar våra matcher på Östgötaporten vilket även herrlaget gör. Och det är en seriös trupp med seriösa tränare som vill åstadkomma något. Sedan blir det mycket pendlande och sena kvällar, men det har fungerat bra så här långt.

Vad har ni för målsättning?

– Vi har ingen uttalad målsättning. Vi vill göra så bra prestationer som möjligt och jag personligen vill ta en startplats och utvecklas ännu mer som spelare.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Martin Tolén