Ändringar inför toppmötet

Eskilstuna City FK gör flera ändringar i startelvan inför dagens toppmöte på Tunavallen. Klart är att både Daniel Berglund (avstängd) och Thomas Allerbrand (sjuk) missar division 2-matchen mot serieledande FoC Farsta.

21 maj 2010 23:17

– Minst två nya spelare kommer in i startelvan, men det kan mycket väl bli fler förändringar, säger Citytränaren Peder Ståhl.

Eskilstunalaget ligger trea i tabellen och är en poäng efter nykomlingen Farsta som vunnit tre av fem matcher så här långt.

– Farsta har slagit flera tippade topplag, men förhoppningsvis har det gått lite för bra för dem i början. Jag hoppas vi kan ta en trepoängare, då går vi förbi i tabellen.

Har du bra koll på lördagens motståndare?

– Jag har inte sett Farsta själv, men fått mycket information om laget via kontakter. Det är ett bra lag, med storväxta killar och ett varierat spel. Men vi anpassar oss inte efter motståndarna utan kör vårt spel.

Daniel Berglund och Thomas Allerbrand missar alltså matchen liksom skadade trion Robin Larsen, Victor Sundberg och Anton Hansén. Tillbaka i truppen är Daniel Karlsson som saknades senast.

Men hur startelvan ska formeras vill inte Peder Ståhl avslöja.

– Det kanske kan tyckas vara larvigt, men varför ska vi bjuda motståndarna på någonting gratis? Nej, det finns ingen anledning, tycker Citytränaren.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa