3-2 för Jäder U mot Nya Södertälje

Hemmalaget Jäder U tog en uddamålsseger i matchen mot Nya Södertälje på Kungsvallen.

Jäders IF U vann mot Nya Södertälje KFF

Jäders IF U vann mot Nya Södertälje KFF

Foto: Montage

Fotboll2024-07-06 17:28

Laget vann matchen i division 6 Södermanland nordöstra herr i fotboll på lördagen med 3-2 (1-1). Akam Mahmoudi blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 89 minuter.

- Idag krigar vi för varandra och ger inte upp. Efter hårt arbete och stort tålamod så lycks vi tillslut sätta dit det avgörande målet, kommenterade Jäder U:s tränare Jonas Martinsson.

Nya Södertäljes tränare Maykel Issa:

- Man insåg att de va revanschsugna. Det var absolut inte samma spelare vi mötte förra veckan, och de fick med sig en del spelare från deras division 4 lag som har uppehåll. Nu hade vi ledningen fram till cirka 84 minuter sen får de en billig straff som de sätter, och ökar ytterligare till 3-2 i sista minuterna. Hade varit skönt och dra ifrån lite under uppehållet men nu fokuserar vi på att ta lite semester och återhämtning så hoppas vi på att vi fortsätter dominera i höst.

Nya Södertälje hade inför matchen åtta matcher i rad utan förlust.

Nya Södertälje startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Nahir Acar till.

Jäder U kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, när Boban Piperkoski slog till. Nahir Acar, återigen, gav Nya Södertälje ledningen med knappa kvarten kvar.

Det såg länge ut att gå mot seger för Nya Södertälje. Med fem minuter kvar att spela kvitterade Jäder U genom Isam Abassi på straff.

Bara fyra minuter senare var det Akam Mahmoudi som såg till att laget tog ledningen. Därmed hade Jäder U vänt matchen.

Det här var Jäder U:s fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Jäder U ligger på tionde plats i tabellen, och att Nya Södertälje fortfarande leder serien, tre poäng före Barva.

Nästa motstånd för Jäder U är Nykvarn U. Nya Södertälje tar sig an Stenkvista hemma. Båda matcherna spelas fredag 9 augusti 19.30.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!