Anna Jansson och Elin Linnakallio målskyttar när Skogstorp U förlorade

Skogstorp U fick se sig besegrat i mötet med New Mill Indians/Telge United på bortaplan i division 4 Södermanland dam i fotboll, med 2-3 (1-2).

Fotboll2022-09-11 19:28

- New Mill var lite starkare än oss i den här matchen. Beröm dock till våra tjejer som jobbade och försökte hela matchen, tyckte Skogstorp U:s tränare Peter Lundh, efter matchen.

Gästerna Skogstorp U startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Anna Jansson slog till, redan i sjätte minuten.

New Mill Indians/Telge United kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Linnea Hammar, i nionde minuten.

New Mill Indians/Telge United tog också ledningen i 21:a minuten, genom Olivia Melinda Modin. Direkt efter pausen nätade Olivia Melinda Modin på nytt och ökade New Mill Indians/Telge Uniteds ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Elin Linnakallio träff och reducerade åt Skogstorp U. Fler mål än så blev det inte för Skogstorp U.

New Mill Indians/Telge United har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Skogstorp U har en oavgjord och fyra förluster. Förlusten var Skogstorp U:s andra uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att New Mill Indians/Telge United slutar på fjärde plats i tabellen, och Skogstorp U på åttonde plats.