Antonius Alias tvåmålsskytt när Viljan vann

Viljan vann mötet med Västerhaninge borta med 4-2 (2-1) på söndagen i division 3 södra Svealand herr i fotboll.

Västerhaninge IF förlorade mot IK Viljan Strängnäs

Fotboll2023-09-03 15:14

Västerhaninge började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Lucas Fransson till.

Viljan kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Lukas Johansson, i åttonde minuten.

Viljan tog också ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Tarik Resic. I 66:e minuten nätade Antonius Alias på straff, och gjorde 1-3.

Viggo Melin reducerade för Västerhaninge med knappa kvarten kvar. Men mer än så orkade Västerhaninge inte med.

Men med nio minuter kvar att spela ökade Viljan ledningen genom Antonius Alias. Därmed hade Viljan vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Västerhaninge har två vinster, en oavgjord och två förluster och 9-10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viljan har två vinster och tre förluster och 10-11 i målskillnad.

Det här betyder att Västerhaninge är kvar på sjunde plats, och Viljan stannar på elfte plats, i tabellen.

Söndag 10 september 14.00 spelar Viljan hemma mot IFK Lidingö.