Bomben: Sebastian Larsson tar plats i IFK:s ledarteam

Nu står det klart. Som tidningen tidigare avslöjat blir Kent Andersson ny tränare för IFK, men Eskilstunalaget kom även med en bomb. Sebastian Larsson kliver in i staben till nästa säsong.

Sebastian Larsson tar plats i IFK:s ledarteam nästa säsong.

Sebastian Larsson tar plats i IFK:s ledarteam nästa säsong.

Foto: IFK Eskilstuna

Fotboll2023-12-18 21:34

Under måndagskvällen blev det klart vilka som kommer ingå i IFK Eskilstunas ledarstab under kommande säsong. Då bjöd Eskillstunaklubben på en rejäl överraskning när Sebastian Larsson presenterades som en del av ledningen, inom individuell utveckling.

– Det känns jättekul, att vara ”utanför” linjerna är en del som blir väldigt spännande att testa på, säger Sebastian Larsson till klubbens hemsida.

Huvudansvaret kommer dock ligga på Kent Andersson, som blir lagets huvudtränare. Det kunde tidningen avslöja tidigare i november. Han har vid sin sida Leif Edeborg, som blir assisterande tränare.

– IFK Eskilstuna har varit med mig genom hela mitt liv, efter familjen är det IFK Eskilstuna jag brinner för. Jag känner ett enormt sug efter att få dra igång arbetet inför säsongen 2024, säger Kent Andersson till klubbens hemsida.

Det innebär nu att IFK:s ledarteam inför nästa säsong är spikad.

– Det känns jätteskönt att den första och en av de viktigaste pusselbitarna på plats, nu ser vi fram emot att bygga vidare på truppen och dra igång säsongen 2024 säger sportchefen Axel Wärme till IFK Eskilstunas hemsida.

Fystränare blir Jesper Strid och målvaktstränare Richard Jonasson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!