Efterlängtad poäng för Malmköping - bröt förlustsviten mot Kvicksund

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Malmköping i division 4 Södermanland herr i fotboll.

Malmköping spelade lika mot Kvicksund

Fotboll2021-08-13 20:55

Men hemma mot Kvicksund bröts den tuffa sviten. Det blev 3-3 (0-2) i matchen på Sparbanksvallen, och åtminstone en poäng för Malmköping.

Det var Malmköpings sjätte match i rad utan seger.

Kvicksund hade ledningen i halvtid med 2-0, men i andra halvlek kom Malmköping mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Oskar Falk, Edvin Hyström och Filip Nilsson gjorde Malmköpings mål, medan Mattias Andreasson, Anton Engström och Filip Kinaji stod för gästernas målgörande.

Malmköping stannar därmed på nionde plats, och Kvicksund på åttonde plats, i tabellen.

Lördag 21 augusti 12.00 spelar Malmköping borta mot Viljan. Kvicksund möter Viljan hemma på Kvicksunds IP tisdag 17 augusti 19.00.