Hällbybrunn räckte inte till mot Värmdö på bortaplan i division 2 östra Svealand dam i fotboll.

Värmdö IF vann mot Hällbybrunns IF

Fotboll2023-10-01 17:59

Matchen på söndagen slutade 4-1 (0-0) till Värmdö.

- Vi möter ett mycket bra Värmdö och det är inte mycket mer att säga än att de vinner helt rättvist, kommenterade Hällbybrunns lagledare Sara Bylund efter matchen.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Frida Haglund till och gav Värmdö ledningen.

I 65:e minuten slog Denise Danielsson till, och gjorde 2-0.

Denise Danielsson gjorde dessutom 3-0 i 70:e minuten.

Bara sju minuter senare var det Olivia Ulfvin som såg till att Värmdö ökade ledningen på nytt, till 4-0.

Reduceringen till 4-1 kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Erika Lövström slog till och gjorde mål för Hällbybrunn. Mer än så blev det dock inte för Hällbybrunn.

Med en omgång kvar är Värmdö klara seriesegrare, och Hällbybrunn är på tionde plats.

I sista omgången har Hällbybrunn Skogstorp hemma på Skogsvallen, lördag 7 oktober 12.00.