Formstarka Marsjö Byle tog ännu en seger

Marsjö Byle fortsätter starkt i division 6 Södermanland sydvästra herr i fotboll.

Marsjö-Byle GoIF vann mot Syrianska Eskilstuna U

Marsjö-Byle GoIF vann mot Syrianska Eskilstuna U

Foto: Montage

Fotboll2022-06-17 22:14

När laget mötte Syrianska Eskilstuna U hemma på Tisnarvallen på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 7-2 (2-2). I och med detta har Marsjö Byle fyra segrar i rad.

- Matchen var till en början ganska avslagen. Det var Syrianska som var mer taggade, vi hade bra lägen men samtidigt så blottlade vi upp oss bakåt. Syrianska tar ledningen med 0-1 genom ett avslut som touchar vår back som ställer målvakten. Vi fortsätter att trycka på och det är Andreas Szabo som kvitterar för vår del. Men Syrianska lyckas återigen att ta ledningen med 1-2 precis innan halvtid! Trodde vi men det var ganska lång tilläggstid då det var något vid Syrianskas bänk och tack vare det så hinner vi kvittera innan halvtid genom Aaron Åberg. I andra halvlek känns det som att det är ett lag på planen. Vi skapar massor med lägen och gör ganska snabbt 3-2 genom Andreas Szabo assisterad av Aaron. Sen flyter det på! 4-2 görs genom Omar Abdella genom en soloraid. 5-2 görs genom Andreas Szabo som fullbordar sitt hattrick. 6-2 görs genom Aaron som får en fin pass av Timmy Lövgren. Sista målet görs av lagkaptenen Johan Lind som fullbordar resultatet till 7-2. Vilken innebär vår fjärde raka vinst. Vad det gäller vår form så är det inte det vi kollar på, det är kul men vi måste fortsätta ha kul när vi spelar fotboll det är viktigast för vår del i nuläget, kommenterade Marsjö Byles tränare Jimmy efter matchen.

Hemmalagets mål gjordes av Andreas Szabo 3, Aron Åberg 2, Omar Abdella och Johan Lind medan Carlos Asio noterades för målen för Syrianska Eskilstuna U.

Marsjö Byle har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Syrianska Eskilstuna U har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Marsjö Byle nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Syrianska Eskilstuna U är på åttonde plats.

Onsdag 22 juni 19.00 spelar Marsjö Byle hemma mot Högsjö. Syrianska Eskilstuna U möter Tun hemma på Fröslunda IP söndag 26 juni 17.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!