Jabars sena mål kan bli guld värt för City

City har skaffat sig ett bra läge inför kvalreturen hemma mot Segeltorp nästa helg. Muhammad Jabars reducering till 3–2 i söndagens bortamatch kan bli guld värt på vägen mot tvåan.

Muhammad Jabar reducerade till 3-2 på tilläggstid i den första kvalmatchen mot Segeltorp.

Fotboll2020-10-11 18:56

Segeltorp gjorde två mål inom loppet av 45 sekunder i mitten av första halvlek. 2–0 satte förre AFC-spelaren Rinor Nushi. I 37:e minuten bytte City ut Can Memisoglu, som legat sjuk under veckan, och Antonius Acar kom in. Acar reducerade på straff i början av andra. Segeltorp satte sedan 3–1 på straff men när matchklockan tickat till 97 minuter fixade Jabar 3–2. Oerhört viktigt förstås.

– Gilbert (Ishimwe) kom ner till hörnflaggan, slog ett inlägg mot bortre stolpen och där drog Jabar in bollen på volley, berättar tränaren Aziz Halimi.

– Jag hade önskat lite mer men det var ett helt annat motstånd än vi är vana vid att möta. Nu hade vi elva kvalitetsspelare mot oss.