Kvicksund tog revansch på IFK Nyköping

Det blev 5-4 (1-2) till Kvicksund när laget mötte IFK Nyköping på lördagen i division 4 Södermanland herr i fotboll.

Kvicksunds SK vann mot IFK Nyköping

Fotboll2021-10-02 17:13

Med det tog hemmalaget Kvicksund en skön revansch, då IFK Nyköping vann senaste mötet lagen emellan med hela 6-0.

Anton Engström stod för Kvicksunds avgörande mål efter 90 minuter.

Kvicksund gjorde första målet. Måns Stapel gjorde målet, redan i 21:a minuten.

IFK Nyköping kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, genom Francisco Thomsson.

IFK Nyköping tog också ledningen strax före halvtidsvilan, genom William Lindqvist. Direkt efter pausen gjorde Rami Oraha mål och kvitterade för Kvicksund.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Shariff Ineza och gav IFK Nyköping ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Mattias Andreasson träff och kvitterade för Kvicksund.

Först med åtta minuter kvar att spela tog IFK Nyköping ledningen genom Liam Thunström. Men mer än så orkade IFK Nyköping inte med.

IFK Nyköping såg länge ut att gå mot seger. Med fem minuter kvar att spela kvitterade Kvicksund genom William Johansson.

Kvicksund tog ledningen bara fem minuter senare genom Anton Engström. 5-4-målet blev matchens sista.

Kvicksund ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan IFK Nyköping är på femte plats.

Söndag 10 oktober 13.00 spelar Kvicksund borta mot Harg.