Ledning i halvtid – då tappade Viljan och förlorade

Bortalaget Viljan hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i matchen i division 3 södra Svealand herr i fotboll mot Boo FK.

Boo FF vann mot IK Viljan Strängnäs

Fotboll2024-09-29 16:52

Men Boo FK vände på matchen och vann till slut med 3-1.

- En krampaktig tillställning där Boo skapar mer och vinner, kommenterade Viljans lagledare Stefan Fallström.

Viljan får sikta på kval efter förlusten mot Boo FK.

Viljan tog en tidig ledning. Jayden Nzoka gjorde målet, redan i 14:e minuten. I 54:e minuten nätade Melvin Engman, och kvitterade för Boo FK.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Jesper Cederschiöld träff och gav Boo FK ledningen.

3-1-målet kom på övertid, när Erik Håkansson slog till och gjorde mål. Håkansson fullbordade därmed Boo FK:s vändning.

Med en omgång kvar är Boo FK på fjärde plats i tabellen, medan Viljan är på nionde plats.

Motståndare i sista omgången för Viljan är Älta. Lagen möts söndag 6 oktober 13.00 på Vasavallen.