Målfest när Eskilstuna FC krossade Afrikansk FC

Eskilstuna FC hade inga problem med Afrikansk FC i division 4 Södermanland herr i fotboll, och vann borta med utklassningssiffrorna 9-0 (1-0).

Afrikansk FC förlorade mot Eskilstuna FC

Fotboll2022-08-20 20:40

Eskilstuna FC fick en bra start på matchen. Kebba Jatta gjorde målet, redan i 20:e minuten.

I den 41:a minuten fick Afrikansk FC Olayemi Mubarak Sanusi utvisad. I 55:e minuten nätade Herash Azizi, och gjorde 0-2.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Herash Azizi träff på nytt och ökade ledningen för Eskilstuna FC.

Bara två minuter senare var det Herash Azizi som såg till att Eskilstuna FC ökade ledningen på nytt, till 0-4, och fullbordade därmed sitt hattrick.

Komar Teimouri gjorde dessutom 0-5 i 70:e minuten.

I 72:a minuten ökade Mohammad Jafr ledningen ytterligare.

Eskilstuna FC gjorde också 0-7 tre minuter senare ännu en gång genom Mohammad Jafr.

Eskilstuna FC satte 0-8 sex minuter senare åter igen genom Komar Teimouri.

Till slut kom också 0-9 genom Ericson Eustin som ökade Eskilstuna FC:s ledning i 86:e minuten. 0-9-målet blev matchens sista.

Herash Azizi gjorde tre mål för Eskilstuna FC.

Afrikansk FC har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Eskilstuna FC har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Afrikansk FC stannar därmed på tolfte och sista plats, och Eskilstuna FC toppar fortfarande tabellen.

I nästa omgång har Eskilstuna FC Triangeln hemma på Ekängens IP, lördag 27 augusti 14.00.