Melvin Andersson i målform när Kvicksund vann

Hemmalaget Kvicksund tog hem de tre poängen efter seger mot Trosa Balkan i division 5 Södermanland herr i fotboll. 3-2 (2-0) slutade söndagens match.

Kvicksunds SK vann mot Trosa Balkan FC

Fotboll2024-09-29 16:28

Kvicksund startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Melvin Andersson gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Kvicksund gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Philip Eriksson. I 54:e minuten slog Melvin Andersson till återigen, och gjorde 3-0.

I den 72:a minuten blev Trosa Balkans Christian Lövbom utvisad, och laget fick spela de sista 18 minuterna med en spelare mindre.

Trosa Balkan åkte på en utvisning I den 75:e minuten när Faruk Culesker fick lämna planen.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Trosa Balkan genom Johan Karlsson.

I 85:e minuten reducerade Trosa Balkans Enis Gradisic på nytt. Det fastställde slutresultatet till 3-2.

På stopptid fick även Trosa Balkans Victor Martin rött kort.

Kvicksund har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 16-11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Trosa Balkan har en oavgjord och fyra förluster och 6-21 i målskillnad. Det här var Kvicksunds tredje uddamålsseger den här säsongen.

Med en omgång kvar är Kvicksund på sjätte plats i tabellen, medan Trosa Balkan är på elfte plats.

Motståndare i sista omgången för Kvicksund är Mariefred. Lagen möts söndag 6 oktober 13.00 på Kvicksunds IP.