Storförlust för Näshulta - 2-9 mot Eskilst Bab U

Näshulta hade en tuff match mot Eskilst Bab U i division 7 Södermanland norra herr i fotboll, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 2-9 (2-5).

Näshulta GoIF förlorade mot Eskilstuna Babylon IF U

Fotboll2024-09-29 15:30

Näshulta började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Per Hedberg Holmberg till.

Eskilst Bab U kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Ramel Suhel Shaea Gage, i 13:e minuten.

Näshulta tog ledningen på nytt i 16:e minuten, när Anton Jansson slog till.

Eskilst Bab U kvitterade till 2-2 efter en halvtimmes spel, på nytt genom Ramel Suhel Shaea Gage.

Eskilst Bab U tog också ledningen i 38:e minuten, genom Sasan Shaba.

Eskilst Bab U gjorde också 2-4 i slutminuterna av första halvlek, genom Nael Ghazi Shabo.

Eskilst Bab U ökade ledningen på nytt, till 2-5, bara en minut senare genom Yousif Alaa Sabti Sabti. Direkt efter pausen ökade Nael Ghazi Shabo Eskilst Bab U:s ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Sasan Shaba återigen och ökade ledningen för Eskilst Bab U.

Sju minuter senare var det Sasan Shaba som såg till att Eskilst Bab U också gjorde 2-8 och därmed fullbordade Sasan Shaba sitt hattrick.

Ramel Suhel Shaea Gage ökade Eskilst Bab U:s ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 79:e minuten. 2-9-målet blev matchens sista.

Ramel Suhel Shaea Gage och Sasan Shaba gjorde båda tre mål för Eskilst Bab U.

Näshulta har fem förluster och 4-30 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Eskilst Bab U har två vinster, en oavgjord och två förluster och 20-22 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Näshulta sist i serien, medan Eskilst Bab U är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Näshulta är Eskilstuna FC U. Lagen möts söndag 6 oktober 13.30 på Ekängens IP.