Verdandi lyckades inte alls när man mötte Nya Södertälje hemma i division 6 Södermanland nordöstra herr i fotboll.

IF Verdandi förlorade mot Nya Södertälje KFF

Fotboll2024-10-06 18:56

Nya Södertälje vann med 8-0 (1-0).

Nya Södertälje startade matchen bäst och tog ledningen. Misael Mba Mba gjorde målet, redan i elfte minuten. Direkt efter pausen ökade Bachir Asso Nya Södertäljes ledning.

I 49:e minuten nätade Waleed Kareem, och gjorde 0-3.

Bara fem minuter senare var det Bachir Asso som såg till att Nya Södertälje ökade ledningen på nytt, till 0-4.

I 72:a minuten ökade Maykel Issa ledningen ytterligare.

I den 75:e minuten ökade Gabriel Sado ledningen.

Nya Södertälje gjorde också 0-7 sju minuter senare ännu en gång genom Misael Mba Mba.

Till slut kom också 0-8-målet genom Ankido Kolli i 88:e minuten. 0-8-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Verdandi sist i serien, medan Nya Södertälje är klara seriesegrare.

Motståndare i sista omgången för Verdandi är Nykvarn U. Lagen möts lördag 12 oktober 13.00 på Nykvarns IP.