Tre mål av Alex Thorén när Näshulta vann

Alex Thorén stod för ett hattrick när Näshulta besegrade FC Södertälje på hemmaplan i division 7 Södermanland nordöstra herr i fotboll med 6-4 (4-3).

Näshulta GoIF U vann mot FC Södertälje

Fotboll2023-06-18 15:12

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Johannes Kullberg 2 och Anders Larsson, målen för FC Södertälje gjordes av Daniel Hawsho 3 och Lukas Kas Touma.

Segern var Näshultas fjärde på de senaste fem matcherna.

Näshulta startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Alex Thorén till.

FC Södertälje kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Daniel Hawsho, i 14:e minuten.

Näshulta tog ledningen på nytt i 18:e minuten, när Johannes Kullberg fick träff.

Näshulta ökade ledningen till 3-1 bara en minut senare ännu en gång genom Alex Thorén.

Fem minuter senare var det Johannes Kullberg som såg till att Näshulta ökade ledningen på nytt, till 4-1.

FC Södertälje reducerade till 4-2 alldeles före halvtidspausen, på nytt genom Daniel Hawsho.

FC Södertälje reducerade igen i 42:a minuten genom Lukas Kas Touma. I 55:e minuten slog Alex Thorén till, och gjorde 5-3 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Med fem minuter kvar att spela reducerade FC Södertälje genom Daniel Hawsho som med målet fullbordade sitt hattrick. Fler mål än så blev det inte för FC Södertälje.

6-4-målet kom i 93:e minuten, när Anders Larsson slog till och gjorde mål. 6-4-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Daniel Hawsho gjorde tre mål för FC Södertälje.

Det här betyder att Näshulta ligger kvar på tredje plats i tabellen, och FC Södertälje på sjätte plats.

I nästa omgång har Näshulta Standard U hemma på Ekhammarens IP, måndag 26 juni 19.00.