Tung förlust när Flen krossades av Hölö Mörkö

Flen hade riktigt stora problem med Hölö Mörkö i division 6 Södermanland sydöstra herr i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 1-7 (1-1).

Hölö Mörkö IF vann mot Flens IF

Fotboll2023-09-13 21:24

- Vi möter ett spelskickligt och snabbt Hölö. Vi hänger med i första halvlek, men i andra tar tyvärr orken slut och vi börjar göra misstag som Hölö tar vara på och vinner rättvist, kommenterade Flens tränare Magnus Kerman.

Matchen var mållös till Flen tog ledningen i 37:e minuten, genom Azizbek Karlsson.

Hölö Mörkö kvitterade till 1-1 alldeles före halvtidspausen, genom Viktor Forsberg. Direkt efter pausen nätade Viktor Forsberg på nytt och gav Hölö Mörkö ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Viktor Forsberg och ökade ledningen för Hölö Mörkö och fullbordade därmed sitt hattrick.

Bara tre minuter senare var det Oliver Rosenholm Åvik som såg till att Hölö Mörkö ökade ledningen på nytt, till 4-1.

Hölö Mörkö gjorde också 5-1 två minuter senare genom Alessandro Lacourt Montini.

Två minuter senare var det Alessandro Lacourt Montini som såg till att Hölö Mörkö satte 6-1.

7-1-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Viktor Forsberg ännu en gång slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 7-1.

Med fyra omgångar kvar är Hölö Mörkö på andra plats i tabellen, och Flen är på elfte plats.

Söndag 17 september 15.00 spelar Flen hemma mot Gnesta.