Tung förlust när Viljan krossades av Segeltorp

Viljan hade riktigt stora problem med Segeltorp i division 1 södra Svealand dam i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 1-6 (0-2).

Segeltorps IF vann mot IK Viljan Strängnäs

Fotboll2021-10-17 20:48

Segeltorp tog en tidig ledning. Linda Eriksson gjorde målet, redan i nionde minuten.

Segeltorp ökade ledningen till 2-0 i 20:e minuten, åter igen genom Linda Eriksson. Direkt efter pausen nätade Tabitha Nyberg och reducerade åt Viljan. Fler mål än så blev det inte för Viljan.

I 54:e minuten slog Linda Eriksson till, och ökade ledningen för Segeltorp och fullbordade därmed sitt hattrick.

Carolina Eriksson gjorde dessutom 4-1 i 66:e minuten.

I 70:e minuten nätade Ellinor Jansson, och ökade ledningen för Segeltorp.

Bara fem minuter senare var det Linda Eriksson som såg till att Segeltorp ökade ledningen på nytt, till 6-1. Det fastställde slutresultatet till 6-1.

Segeltorps Linda Eriksson gjorde fyra mål.

Med tre omgångar kvar är Segeltorp på tionde plats i tabellen, medan Viljan är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Viljan är Stuvsta. Lagen möts lördag 23 oktober 14.00 på Larslunda IP.