Tungt för Eskilstuna FC - Jäder bröt fina vinstsviten

Eskilstuna FC har haft en stark period i division 4 Södermanland herr i fotboll och inför matchen borta mot Jäder hade laget tagit sex raka segrar.

Jäders IF vann mot Eskilstuna FC

Fotboll2022-09-24 19:13

På lördagen tog det stopp och matchen på Kungsvallen slutade 1-0 (0-0). Det var första förlusten sedan den 6 augusti för Eskilstuna FC.

Ivar Mati stod för Jäders avgörande mål efter 68 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 68:e minuten innan Ivar Mati gjorde 1-0 för Jäder, ett mål som blev matchavgörande.

I den 92:a minuten fick Eskilstuna FC Lukas Choura utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Jäder har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Eskilstuna FC har fyra vinster och en förlust. Förlusten var Eskilstuna FC:s andra uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Jäder på tionde plats i tabellen, och Eskilstuna FC är klara seriesegrare.

I sista matchen möter Eskilstuna FC Södertälje FF hemma på lördag 1 oktober 13.00.