Uddamålsseger för Syrianska Eskilstuna IF mot Strömtorp

Syrianska Eskilstuna IF tog till slut hem segern mot Strömtorp i matchen hemma på Orrlidens IP på söndagen.

Syrianska Eskilstuna IF vann mot Strömtorps IK

Fotboll2021-10-17 18:14

Matchen i division 3 västra Svealand herr i fotboll slutade 4-3 (1-1). Segermålet för Syrianska Eskilstuna IF stod Johan Hanna för efter 89 minuter.

- Vi gör vår bästa match spel och anfallsmässigt, Att vi vänder på matchen det var ingen överraskning sett till spelövertag och målchanser som vi skapade, vi skapade många målchanser men det lossnade sista kvarten och visade visade styrka och moral. Det var det som gjorde att vi vänder på matchen och tar tre sköna poäng och vi kör vidare sista matcherna med full fokus, kommenterade Syrianska Eskilstuna IF:s tränare Sami Hanna efter matchen.

Segern var Syrianska Eskilstuna IF:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Syrianska Eskilstuna IF startade matchen bäst och tog ledningen. Filimon Neber slog till, redan i 14:e minuten.

Strömtorp kvitterade till 1-1 i 27:e minuten, genom Oliver Ottosson. Direkt efter pausen nätade Daniel Svedjeås och gav Strömtorp ledningen.

I 69:e minuten nätade Oliver Ottosson på nytt, och ökade ledningen för Strömtorp. Därefter inleddes dock Syrianska Eskilstuna IF vändning.

Jesper Florén reducerade för Syrianska Eskilstuna IF i 78:e minuten.

Kvitteringen kom med tre minuter kvar att spela, när Rwi Elias gjorde mål för Syrianska Eskilstuna IF.

Det matchavgörande målet för Syrianska Eskilstuna IF kom direkt därefter när Johan Hanna med en minut kvar att spela gjorde 4-3. 4-3-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Syrianska Eskilstuna IF ligger kvar på andra plats och Strömtorp på åttonde plats i tabellen.

Syrianska Eskilstuna IF tar sig an Hertzöga i nästa match borta lördag 23 oktober 15.00.