Unitedtränaren om Felicias instagraminlägg

Nyligen publicerade anfallaren Felicia Rogic ett inlägg på sociala medier "Det har blivit dags att vinka hejdå, för den här gången". Men nu lugnar Unitedtränaren fansen.

Unitedtränaren Magnus "Munken" Karlsson kommenterar Felicia Rogics inlägg instagram.

Unitedtränaren Magnus "Munken" Karlsson kommenterar Felicia Rogics inlägg instagram.

Foto: Andreas Hillergren/TT

Fotboll2019-11-05 10:46

Även om det är mycket som talar för att 26-åriga Felicia Rogic har spelat sin sista match för Eskilstuna United på ett tag, så är ännu inget beslut tagit.

Det meddelade tränaren och hennes pappa Magnus "Munken" Karlsson efter dotterns inlägg på instagram.

– Jag såg också att hon hade lagt ut det, men jag har varken ett ja eller nej på den frågan. Hon reste i fredags kväll till hennes man Filip (som lämnat Örebro för Orenburg) i Ryssland. Hon sa i förtid upp sitt kontrakt för det här året och något mer har inte hänt. Men det är klart vi jobbar med lite olika scenarion.

– Vi i föreningen är beredda att vänta på Felicia. Men min förhoppning är i varje fall att vi har löst detta i början av december. 

Ni är inte rädda för att ni går miste om en spelare som Mimmi Larsson om ni väntar till årets sista månad?

– Jag känner mig inte stressad men vi får se vad som händer. Det där blir ett pussel vi får lägga men jag tycker vi har ett par egna spelare som kan något ett steg till plus att de spelare vi jobbar med att få in inte har särskilt bråttom heller. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!