Värmbol fixade en poäng mot IFK Nyköping

IFK Nyköping ledde med 2-1 efter första halvlek hemma mot Värmbol i division 3 mellersta Svealand herr i fotboll.

IFK Nyköping spelade lika mot Värmbols FC

Fotboll2024-09-29 15:37

I andra halvlek jobbade sig Värmbol in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 4-4.

Värmbols tränare Fredrik Jansson kommenterade matchen:

- Tyvärr så lyckades vi inte genomföra det vi pratade om innan på ett bra sätt. Matchen blev alldeles för böljande fram och tillbaka för båda lagen. En poäng var ändå starkt då vi sista tjugo minuterna spelade med en man utvisad. Nu gäller det att ladda om till sista matchen, som vi spelar på hemmaplan.

Gästande Värmbol tog en tidig ledning. Vedran Benca gjorde målet, redan i 17:e minuten.

IFK Nyköping kvitterade till 1-1 i 25:e minuten, när Francisco Thomsson slog till.

IFK Nyköping tog också ledningen i 36:e minuten, när Markus Holm hittade rätt. I 55:e minuten nätade Eldin Lugonja, och kvitterade för Värmbol.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Eldin Lugonja träff ännu en gång och gav Värmbol ledningen.

IFK Nyköping kvitterade till 3-3 bara två minuter senare genom David Stenberg.

I 71:a minuten gav Alexander Lott IFK Nyköping ledningen.

I den 75:e minuten blev Värmbols Ahmed Abdi Mahamud utvisad, och laget fick spela de sista 15 minuterna med en spelare mindre.

Med sju minuter kvar att spela kvitterade Värmbol genom Vedran Benca. Det fastställde slutresultatet till 4-4.

Med en omgång kvar är IFK Nyköping på femte plats i tabellen, medan Värmbol är på sjunde plats.

Motståndare i sista omgången för Värmbol är Kungsör. Lagen möts söndag 6 oktober 13.00 på Värmbols IP.