Viljan fixade en poäng mot Aspudden Tellus

Aspudden Tellus ledde med 1-0 efter första halvlek borta mot Viljan i division 3 södra Svealand herr i fotboll.

IK Viljan Strängnäs spelade lika mot IFK Aspudden-Tellus

Fotboll2022-06-18 16:02

I andra halvlek jobbade sig Viljan in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Mattias Alias gjorde båda målen för Viljan. Ivar Birgersson och Meron Wolde gjorde gästernas mål.

Viljan har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Aspudden Tellus har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Viljans andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Viljan på femte plats och Aspudden Tellus på fjärde plats.

I nästa omgång har Viljan Reymersholm borta på Zinkensdamms IP, onsdag 22 juni 19.30.