William Kerman och Konrad Urbaniak målgörare när Flen förlorade

Flen blev besegrade av Sköldinge på bortaplan i division 6 Södermanland sydöstra herr i fotboll, där matchen på tisdagen slutade 5-2 (3-1).

Sköldinge IF vann mot Flens IF

Fotboll2023-08-22 20:45

- Sköldinge vinner rättvist då vi inte kommer upp i nivå och sätter våra avslut, tyckte Flens tränare Magnus Kerman, efter matchen.

Gästerna Flen fick en bra start på matchen. William Kerman gjorde målet, redan i tionde minuten.

Sköldinge kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Enrique Lund, i 15:e minuten.

Bara tre minuter senare var det Ludwig Claesson som såg till att Sköldinge tog ledningen.

Sköldinge gjorde 3-1 i 34:e minuten, när Ludwig Claesson återigen fick träff. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Konrad Urbaniak träff och reducerade åt Flen. Men mer än så orkade Flen inte med.

I 75:e minuten ökade Yakub Yassin Mahi ledningen.

5-2-målet kom med en minut kvar att spela, när Yakub Yassin Mahi ännu en gång slog till och gjorde mål. Därmed hade Sköldinge vänt matchen. 5-2-målet blev matchens sista.

För tabellens utseende betyder det här att Sköldinge ligger på nionde plats medan Flen har tiondeplatsen.

I nästa omgång har Flen Sjösa borta på Sjösa IP, lördag 2 september 11.00.