AFC Futsal fortsätter att vinna

AFC Futsal fortsätter att gå som tåget i Futsalligan. Under fredagen tog laget sin tredje raka seger efter att ha bortabesegrat tabelljumbon Nacka med 8–7.

AFC Futsal vann mot Nacka under fredagen med 8-7.

Futsal2019-11-02 12:55

Lagen följdes åt till halvtidsvilan då ställningen var 2–2.

Men efter pausen kunde AFC lägga i en högre växel och föra matchen. Det första riktiga rycket kom efter fem minuters spel i andra halvleken då Rami Oraha fixade 5–3. Men hemmalaget Nacka gav sig inte. Sekretariatet hade fullt upp med målskyttarna och med sex minuter kvar hade Nacka både reducerat och kvitterat till 6–6.

De avslutande minuterna gasade gästerna AFC på och kunde med 30 sekunder kvar av matchen ta ledningen igen genom Ayoub Abassi. Kort efter kom också viktiga 8–6. Nacka fick sista ordet och reducerade till 8–7 men närmare än så kom inte hemmalaget och stor matchhjälte i AFC var Rami Oraha med fyra mål.