Fyra olycksminuter sänkte Torshälla

Jumbon Torshälla IBK inkasserade under lördagen en ny förlust vilket innebär att hemmalaget är fast förankrat i botten av division 1.

Markus Larsson stod för ett av Torshällas tre mål i förlustmatchen mot Västerås.

Innebandy2020-01-25 18:44

Torshälla IBK fick en tuff start där gästerna tog ledningen redan efter tre minuters spel. När hemmalagets Andreas Wisén minuterna senare satt i utvisningsbåset kunde Västerås utöka ledningen.

Kort in i andra perioden kom nästa kalldusch. På fyra minuter förvandlades underläge 0–2 till 0–5 och Torshälla hade fullt sjå med att få stopp på Västerås duktiga anfallare. När perioden var över var ställningen 1–6 där Andreas Wisén hade stått för Torshällas reducering.

I den sista perioden fortsatte gästerna att grilla hemmamålvakten Mathias Lindberg och gjorde ytterligare två mål. Nämnde Wisén och Markus Larsson stod för Torshällas påökning i en match som slutade 3–8.