Klart: Vi sänder flera Guifmatcher på ekuriren

Det blir damallsvensk handboll på ekuriren ett tag framöver. Vi tv-sänder Guifdamernas tre kommande hemmamatcher i Stiga Sports Arena.

Vi tv-sänder Guifdamernas tre kommande hemmamatcher.

Vi tv-sänder Guifdamernas tre kommande hemmamatcher.

Foto: Anders Nilsson

Handboll2020-10-27 09:11

Efter ett tungt fjolår har Eskilstuna Guifs damer inlett årets säsong på ett betydligt bättre sätt, även om två raka uddamålsförluster gett en del smolk i glädjebägaren.

– Klart att de förlusterna sved. Vi kom inte riktigt upp i nivå och att då förlora med uddamålet känns ännu sämre. Det har hackat en del framåt för oss och vi har saknat lite skärpa. Då sprider sig lätt en del osäkerhet och spelare tar avslut i fel lägen. Men jag är absolut inte orolig över kommande. Vi har många duktiga spelare, säger Guiftränaren Nicklas Älgekrans.

Eskilstuna-Kuriren kan nu glädja alla handbollsälskare med att vi sänder damlagets tre kommande hemmamatcher i Stiga Sports Arena.

– Vad roligt! Det är alltid kul med uppmärksamhet, konstaterar Älgekrans.

Den första tv-sändningen blir den 8 november då GT Söder gästar Eskilstuna. Därefter sänds hemmamatcherna mot Kärra 21 november och Kroppskultur 5 december.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda detta till våra prenumeranter. Guifdamerna har något spännande på gång i år och det finns ett stort intresse kring laget, säger Eskilstuna-Kurirens sportchef Per Gillberg.

För att se matcherna behöver du vara prenumerant och information om hur du blir det hittar du här.

Guiftränaren Nicklas Älgekrans.
Guiftränaren Nicklas Älgekrans.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!