Det var rejält upprört i AFC-lägret efter hemmaförlusten mot Östersund.

Den största frustrationen riktades mot huvuddomaren Magnus Lindgren och som allra mest upprört var det efter att Dino Islamovic vräkt omkull Anel Rashkaj.

När de flesta trodde på en AFC-frispark på mittplan – fick AFC-kaptenen gult kort för filmning.

Artikelbild

| Såret, som enligt AFC-kaptenen Anel Rashkaj, bevisar att han inte filmade i situationen med Dino Islamovic.

– Han filmar. Vad ska jag göra?, säger Dino Islamovic.

– Min varning för filmning? Jag kan visa dig om det var filmning, säger Rashkaj och visar upp ett två centimeter långt sår och dobbavtryck på högerbenet, innan han fortsätter:

– Jag fick dobbarna här! Det här fick jag alltså gult kort för. Det är inte värsta grejen, men att jag får gult kort för filmning ... Jag förstår det inte. Men det är okej, vi är vana vid det här. Vi får mycket emot oss.

Dino Islamovic medgav efteråt att han träffade Rashkaj, men tycker att domaren Magnus Lindgren gjorde rätt som varnade AFC-kaptenen.

– Alltså han får en touch av mig, men jag tycker att han överdriver situationen. Sen är det ju upp till domaren att avgöra om han filmar eller inte. Men jag tycker att han överdriver situationen även om jag nuddar honom lite, säger Östersundsanfallaren.

Rashkajs svar på den kommentaren?

– Okej, jag kanske överdriver lite. Men jag får dobbarna på benet, det är frispark till mig. I min bok är det varning till honom (Dino Islamovic reds. anm), men det är som det är.

Känslorna fortsatte att svälla över även inne på planen efter slutsignalen.

Där blev Rashkaj verbalt attackerad av en Östersundsspelare på vägen av planen vilket skapade ett mindre gruff på planen.

– Det var någon spelare som sa något man inte ska säga på en fotbollsplan. Så jag gick fram till honom och sa att det inte var okej.

Vad sa han?

– Det var en hånfull kommentar riktad mot mig. Han gick förbi mig och sa något, men mer vill jag inte kommentera det. Det är inget jag vill lägga någon mer energi på just nu.