Fyra olycksminuter sÀnkte TorshÀlla

Jumbon TorshÀlla IBK inkasserade under lördagen en ny förlust vilket innebÀr att hemmalaget Àr fast förankrat i botten av division 1.

Markus Larsson stod för ett av TorshÀllas tre mÄl i förlustmatchen mot VÀsterÄs.

Innebandy2020-01-25 18:44

TorshÀlla IBK fick en tuff start dÀr gÀsterna tog ledningen redan efter tre minuters spel. NÀr hemmalagets Andreas Wisén minuterna senare satt i utvisningsbÄset kunde VÀsterÄs utöka ledningen.

Kort in i andra perioden kom nĂ€sta kalldusch. PĂ„ fyra minuter förvandlades underlĂ€ge 0–2 till 0–5 och TorshĂ€lla hade fullt sjĂ„ med att fĂ„ stopp pĂ„ VĂ€sterĂ„s duktiga anfallare. NĂ€r perioden var över var stĂ€llningen 1–6 dĂ€r Andreas WisĂ©n hade stĂ„tt för TorshĂ€llas reducering.

I den sista perioden fortsatte gĂ€sterna att grilla hemmamĂ„lvakten Mathias Lindberg och gjorde ytterligare tvĂ„ mĂ„l. NĂ€mnde WisĂ©n och Markus Larsson stod för TorshĂ€llas pÄökning i en match som slutade 3–8.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!