Torshälla föll mot serieledaren

Det går tungt inledningsvis för Torshälla IBK i herrarnas division 1-serie. Under lördagen blev det förlust med 7–2 mot Sätra.

Under lördagen inkasserade Torshälla ytterligare en förlust i division 1-serien.

Innebandy2019-10-12 16:04

Efter en vinst och två förluster på de tre inledande matcherna i division 1-serien blev det åter förlust för Torshälla IBK när de föll på bortaplan mot serieettan Sätra.

Hemmalaget Sätra tog ledningen i matchen med men kort efter kvitterade Torshälla genom Niklas Engman på pass från Markus Larsson. Serieledarna tog ett nytt grepp och satte 2–1 bakom Mathias Lindberg i Torshällamålet och ökade sedan på till 3–1 innan den första perioden var över. I andra perioden hängde Torshälla inte riktigt med och inför den sista perioden hade Sätra ökat på till hela 6–1.

Torshällas Niklas Engman reducerade innan Sätra kunde fastställa slutresultatet 7–2 med fem minuter kvar av matchen.