Åker/Strängnäs bjöd på målfest

7-0 efter två perioder blev 8-3 till slut. Åker/Strängnäs hade en skön fredagskväll när Viggbyholm besegrades i Alltvåan.

Åker/Strängnäs tog en klar seger hemma mot Viggbyholm under fredagskvällen.

Ishockey2019-11-29 21:09

Hemmapubliken som tagit sig till Åkers Ishall lär inte ha ångrat sig. Efter första perioden ledde Å/S med 2–0. Målen gjordes av Filip Sjölin och Marcus Isberg.

Mattias Näslund ökade till 3–0 3.29 in på mittronden. 29 sekunder senare kom 4–0 genom Jesper Karlsson. Charlie Elgén fixade femman när halva matchen var spelad, Viktor Madell satte 6–0 i powerplay och inför tredje var ställningen 7–0 efter att Isberg hittat nätet igen.

36 sekunder in på sista perioden reducerade gästerna som även gjorde 7–2 och 7–3 innan Richard Warging fick in 8–3 med knappt sex minuter kvar då Viggbyholm precis blivit fulltaligt. Åker vann skotten med 55–33.