Fyra raka förluster för Eskilstuna Linden

Två sviter förlängdes när serieledande Flemingsberg mötte Eskilstuna Linden hemma i HockeyTvåan östra herr.

Flemingsbergs IK vann mot Eskilstuna Linden

Ishockey2024-10-15 21:52

Flemingsberg vann med 7-4 (0-2, 2-2, 5-0) och har nu fem raka segrar, medan Eskilstuna Linden har fyra raka förluster.

Eskilstuna Linden startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Johan Cederberg. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 2-4.

I tredje perioden var det i stället Flemingsberg som hade greppet. Laget vann perioden med hela 5-0 och matchen med 7-4.

Flemingsbergs Loke Johansson hade tre assists, Rasmus Hagström gjorde två mål och ett målgivande pass och Philip Ryegård stod för ett mål och två assists.

Flemingsberg har nu 14 poäng efter fem spelade matcher, medan Eskilstuna Linden är utan poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Eskilstuna Linden är Norrtälje. Lagen möts fredag 18 oktober 19.00 i Smehallen.