Följ Linden hela säsongen direkt på ekuriren.se

Här är dagens glada hockeynyhet till alla som prenumererar på Eskilstuna-Kuriren. Tillsammans med Bonnier News och Gota Media har NTM, där Kuriren ingår, köpt rättigheterna att sända Hockeyettan den här säsongen.

Ishockey 23 augusti 2023 10:00

Lördagen den 30 september drar den östra Hockeyettan igång seriespelet.

För Eskilstunalaget Linden börjar det borta mot Nyköping och den matchen kan du se direkt på ekuriren.se.

Därefter kan du se alla Lindens matcher under säsongen hos oss. Du kan även se matcher med övriga lag i Hockeyettan om du så önskar.

Avtalet är på ett år, och innefattar samtliga matcher i grundserien, allettan och fortsättningsserien samt slutspelet. Vi har också en option på att sända kvalserien till Hockeyallsvenskan.

Du kan med andra ord följa ditt favoritlag hos oss i kampen om att nå Allsvenskan i hockey.

– Känns väldigt kul att vi kan ge våra läsare den här möjligheten att följa Hockeyettan som innehåller många bra och hårt satsande lag. Linden Hockey har dessutom något spännande på gång med nya tränaren Pär Hellenberg från Västerås i spetsen. Detta efter några mindre lyckade säsonger där laget inte lyckats nå allettan. Nu känns det dock som att det finns en god chans att nå dit, säger Eskilstuna-Kurirens sportchef Per Gillberg.

Lagen som Linden möter i östra Hockeyettan är Nyköping, Huddinge, Hanviken, Enköping, Segeltorp, Vallentuna, Visby Roma, Väsby och Wings Arlanda. De fem bästa i serien går till allettan som startar runt jul. De fem som missar spelar vidare i fortsättningsserien. I den sistnämnda serien finns fortfarande en chans att nå kval till hockeyallsvenskan.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa