Oliver Skoogs mål räckte inte när Eskilstuna Linden föll mot GötaTraneberg

Eskilstuna Linden blev besegrade av GötaTraneberg på hemmaplan i HockeyTvåan östra herr, där matchen på fredagen slutade 1-5 (0-2, 1-1, 0-2).

Eskilstuna Linden förlorade mot Göta Traneberg IK

Ishockey2024-10-11 21:15

I början av matchen var GötaTraneberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Gabriel Söderström och Max Brodén. Eskilstuna Linden reducerade dock till 1-2 genom Oliver Skoog tidigt i andra perioden av perioden.

GötaTraneberg utökade ledningen igen genom Elliot Jonsson efter 18.13. GötaTraneberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Elliot Jonsson och Loke Beckman.

Eskilstuna Linden ligger på 13:e plats i tabellen efter matchen, medan GötaTraneberg ligger på nionde plats.

Nästa motstånd för Eskilstuna Linden är Flemingsberg. Lagen möts tisdag 15 oktober 19.40 i Visättra Ishall.