Klart: Vi sänder avgörande SM-finalen

Ingen har väl missat att Smederna tagit sig till SM-final mot Dackarna. Nu står det klart att vi tv-sänder bortamatchen i Målilla den 25 september. "Det är verkligen jätteroligt att vi kan bjuda våra prenumeranter på en helt avgörande SM-final", säger Eskilstuna-Kurirens sportchef Per Gillberg.

12 september 2019 12:51

På ekuriren.se har du under säsongen kunnat följa Smederna framfart och nu senast i semifinalen borta mot Vetlanda via vår tv-sändning som görs i samarbete med Spring Media.

Då var Smedernas Gleb Chugunov en av höjdpunkterna, som med precision och finurlighet, lyckades besegra Vetlandas toppförare Artem Laguta och Bartosz Zmarzlik och förde Smederna till sin tredje raka SM-final.

Lagen möts den 24 och 25 september där Smederna börjar hemma för att dagen efter ge sig till Småland för en retur på Målilla Motorstadion.

Nu kommer ytterligare en god nyhet – succén på ekuriren.se fortsätter.

För du som är prenumerant kan följa Smedernas avgörande final mot Dackarna hemma från tv-soffan.

– Det är verkligen jätteroligt att vi kan bjuda våra prenumeranter på en helt avgörande SM-final. Vi har fått mycket positiv respons för våra tidigare speedwaysändningar i år plus att de har varit uppskattade för dem som inte haft möjligheten att följa med i bussen och se matcherna live, säger Eskilstuna-Kurirens sportchef Per Gillberg och fortsätter:

– Semifinal två mot Vetlanda var absolut en av de häftigaste speedwaymatcher jag sett. Den hade allt och nu väntar alltså en finalrysare och den vill jag absolut inte missa. Vi får bara hoppas att Smederna kan ta sitt tredje raka guld.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Krister Rubensson 016–15