LIVESPORT
En tjänst från NTM
● Live
Padel

KLART: Vi tv-sänder från elitdivisionerna i padel

Med start på söndag kommer vi att tv-sända från elitdivisionerna i padel hos Stiga Sports Padel Center. Det blir matcher från dam- eller herrserien varje vecka.

Padel 25 augusti 2021 08:55

Redan under fjolåret sände Eskilstuna-Kuriren padelmatcher från högsta divisionen.

Och till i år tar vi ytterligare krafttag i samband med padelsändningar från Stiga Sports Padel Center. Med start på söndag är tanken att kunna visa minst en match från dam- eller herrserien varje vecka.

– Vi är väldigt glada över att vi har samlat stora delar av stans bästa padelspelare på både dam- och herrsidan till seriespelet i Stiga Sports Padel Center. Tillsammans plockar vi ut ett antal matcher som kommer att tv-sändas live och som vi tror kommer att bli både spännande och välspelade. Det känns fantastiskt kul med det här samarbetet, säger Fredrik Hörnell på Stiga Sports Padel Center.

"Veckans match" kommer att tv-sändas på ekuriren.se och till vår hjälp finns Henrik Ruottinen, normalt sett padeltränare på Stiga Sports Padel Center, som kommer att fungera som expertkommentator.

– Att få in en så pass kunnig expert som Henrik Ruottinen känns väldigt tryggt. Intresset för padel är stort och det är roligt att kunna erbjuda våra prenumeranter detta på bästa sändningstid, säger Jon Alexandersson, videochef på Sörmlands Media.

Första matchen som tv-sänds är mötet mellan Christer Carlsson/Magnus Jacobsson och Måns Stapel/Marcus Eriksson, söndag 29 augusti klockan 19.00. Det följs sedan upp av Rebecca Mellqvist/Olivia Gemmel mot Therese Ragnarsson/Johanna Gunnerfjäll onsdag 1 september, klockan 19.00.

Så blir du prenumerant

För att kunna se livesändningarna behöver du något av våra premiumpaket. Det finns flera att välja mellan, beroende om du även vill ha papperstidningen och i så fall hur ofta.

Här kan du läsa mer och teckna dig.

Just nu kostar första månadens Premium Digital endast 49 kronor.