Under tisdagen reste AFC Eskilstuna till Borås för mötet med Elfsborg.

Med på bussen fanns dock varken avstängde Ole Söderberg eller offensive mittfältskreatören Adi Nalic.

Malmö FF-lånet tvingades kliva av mötet med Falkenberg knäskadad i lördags och efter noggrannare undersökningar under söndagen står det klart att 21-åringen missar mötet med Elfsborg.

– Men jag mår mycket bättre nu och har inte lika ont. Läkarna kände på mitt knä och det är mycket stabilare, så jag tror inte att det ska vara någon allvarligare skada i alla fall, säger Nalic.

I stället siktar Nalic på comeback i mötet med Helsingborg på lördag.

– Det är möjligt, vi får se hur det utvecklar sig kommande dagarna. Jag ska göra en magnetundersökning också som en säkerhetsåtgärd, men läkarna är ganska säkra på att det inte ska vara något allvarligare. Det fanns inget glapp i knät, så det handlar snarare om en sträckning eller något, säger Nalic.

Men Nalic frånvaro är inte enda bekymret AFC-tränaren Nemanja Miljanovic har.

Även anfallaren Denni Avdic dras med skadeproblem och är ett stort frågetecken inför Elfsborgsmatchen.

– Denni är tveksam, han har problem med hälen där det är hans hälsena som spökar, säger Miljanovic som har ett förflutet i Boråsklubben.

Vad krävs av er mot Elfsborg?

– Det krävs att vi gör en lika bra match defensivt som mot Falkenberg, men förbättrar vår offensiv. Vi måste ta vara på de chanserna vi får och neutralisera deras offensiv som fått in mycket individuell skicklighet där de kan göra mål på i stort sett ingenting.