– Det absolut populäraste är burgarna. Vi är väldigt kräsna med kvalitén. Jag skulle aldrig vilja servera något som jag själv inte skulle vilja äta, säger Paula.
Foodtrucken har ett eget namn - Egon Bum.
– Egon döper jag alla saker som blir en personlighet eller trotjänare, förklarar Paula.
Bum var dottern Palles idé efter regplåten.
Kunderna består mest av folk som jobbar i logistikparken, men det finns även resenärer på E20 som stannar till och äter.
Foodtrucken står bredvid konstverket Bältdjuret i Kjula. Foodtrucken finns på plats på vardagar från klockan 10 på förmiddagen till 3-4-tiden på eftermiddagen. Tanken är att öppethållandet ska utökas i takt med att fler börjar jobba i logistikparken.
Paula och dottern Palle har tidigare arbetat på Tingsgården i Eskilstuna. De har haft foodtrucken sedan i februari i år.
– Det bästa med att vara på ett mindre ställe är att man verkligen träffar människorna, säger Paula.
Innan de kom till logistikparken har de haft foodtrucken inne i Eskilstuna och i Torshälla.
– Sedan har vi provat att stå på marknader, men detta är det bästa hittills.
I foodtrucken serveras bland annat specialiteten Shawarman, en grillad och marinerad kyckling med vitlökssås.
– Vitlökssåsen gör jag själv. Den är vårt verkliga trumfkort!
Paula och Palle är inställda på att vara kvar i logistikparken ganska länge.
– Vi står väl här fram tills restaurangerna smäller upp här.