Plan målskytt i svenskt kryss

Det svenska U23-landslaget kryssade mot Ryssland under torsdagskvällen. Detta efter att Eskilstuna Uniteds Matilda Plan klivit fram och satt sitt första mål i landslagströjan.

Eskilstuna Uniteds Matilda Plan gjorde sitt första landslagsmål under torsdagskvällen.

Fotboll2019-11-08 11:21

U23-landslaget är under veckan på träningsläger i spanska Marbella. Med i truppen finns i vanlig ordning Eskilstuna Uniteds Matilda Plan.

Under torsdagskvällen spelades den första av två landskamper mot Ryssland där Sverige och Plan började matchen bäst. Redan efter nio minuter hade Unitedstjärnan gett Sverige ledningen med sitt första mål någonsin i landslagsdressen.

Ryssland kvitterade i slutet av den andra halvleken och matchen slutade 1–1. På måndag möts lagen igen för ett returmöte.